Adresa: DN 1, Km. 32, com. Ciolpani, jud. Ilfov - Tel: 021.2677014 - pentru e-mail & contact faceți click AICI!

 

 

Asociatia Sfantul Mina

- Scopul Asociaţiei este:
a) de a organiza şi desfăşura acţiuni cultural-educative şi cu caracter tehnico-aplicativ, destinate să asigure promovarea tradiţiilor specifice instituţiei situaţiilor de urgenţă atât pe teritoriul României cât şi în cadrul relaţiilor cu instituţiile similare din alte ţări, precum şi de acordare de ajutoare umanitare asociaţilor, membrilor de familie sau, după caz, urmaşilor acestora  în situaţia afectării stării de sănătate, survenită atât  în timpul şi din cauza serviciului cât şi în timpul liber sau în situaţia diminuării considerabile a patrimoniului în cauze de forţă majoră, a persoanelor internate în centrele de asistenţă socială sau a celor ce solicită în mod obiectiv ajutor umanitar precum şi asigurarea, în limita posibilităţilor, a dotării materiale şi desfăşurării în bune condiţii a activităţilor şi obiectivelor legal stabilite de către Centrul Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Situaţii de Urgenţă;

 

b) de a crea cadrul organizatoric pentru realizarea conducerii şi coordonării activităţilor de educaţie fizică, sport şi turism, precum şi pregătirea loturilor şi echipajelor constituite în vederea participării la concursurile şi campionatele interne, organizate conform calendarelor sportive şi regulamentelor competiţionale.

Presedintele asociatiei: Preot LAURENŢIU NICULESCU
Tel. 0741052406

FisierMarime fisierDescarcariUltima actualizare
Descarca fisierul (statutmina.doc)Statutul Asociaţiei Sfântul Mina110 kB13692015-03-16 12:01

 

 

 

NEWSLETTERS


     
     
        
Copyright © 2009 - 2024. Centrul Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă. All rights reserved.

În vederea îmbunătățirii navigării și a colectării anonime de statistici pentru perfecționare, acest website transmite cookies în calculatorul dvs. Detalii AICI!.

Acceptati cookie de pe acest site?